ДНЗ «Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг»

vstup 1

Багато справ на землі важливих і потрібних людям. Одна з них – торгова. Продавець – це кваліфікований консультант покупця, його добрий порадник. Нинішній працівник торгівлі – це ініціативна, самостійна в прийняті рішень особистість, яка відзначається оперативність, творчим підходом до вирішення всіх питань, пов’язаних із продажем товару та збільшенням товарообігу.

23 березня в ДНЗ професійний ліцей сфери послуг» відбулося засідання атестаційної комісії.

23 березня 2018 року в ДНЗ «Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг» соціальним педагогом Шульган К.О. було проведено заняття з елементами тренінгу на тему: «Формула гарного настрою» з групою ПРМ-18

Що таке «су-від»?

Слово sous-vide походить із французької мови і буквально означає «під вакуумом». Назва методу одразу пояснює його суть: продукт поміщають у спеціальний пакет, із якого відкачують повітря. Потім пакет із продуктом кладуть у воду, нагріту до сталої температури. Особливість технології «су-від» у тому, що страва готується порівняно довго і при низьких температурах – максимум 70-80*С.

Багато хто з нас дуже любить їсти десерти з вишнею. Вона надає страві незабутній смак з кислинкою. Але часу на те, щоб спекти пиріг не завжди вистачає.

Як театр починається з вішалки, так і застілля починається з оформлення. І навіть такий елемент, як серветка паперова, набуває в контексті святкового столу особливий сенс. До речі, деякі майстрині орігамі дотримуються думки, що спосіб складання паперових хусточок повинен співвідноситися з приводом урочистості.

Професія «продавець» - одна з найбільш поширених і повсюдно затребуваних професій на світі.

За кількістю солодких страв віденській кухні немає рівних у світі. Крім традиційного яблучного пирога апфельштрудель(штрудель з яблуками), на весь світ відомі шоколадний торт «захер», ромовий пиріг «гугельхупф», солодке суфле «зальцбургер ноккерльн», запечений у яйці білий хліб з повидлом і цукром «арме ріттер», абрикосові галушки «марілленкнедль», віденські млинчики (палачінкен), торти і тістечка.

У маленького хлопчика запитали: «Ким ти хочеш бути, коли виростеш?» «Людиною», - відповів той. «Ти не зрозумів запитання», - почув заперечення. «Ви не зрозуміли відповіді…», - мовив у відповідь хлопчик.

15 березня 2018 року педагогічні працівники та учні ДНЗ «Кіровоградський професійний ліцей сфери послуг» взяли участь у ІІІ конкурсному фестивалі перукарського мистецтва «NEW FORMAT», яке відбулося в м. Київ на базі Київського вищого професійного училища швейного та перукарського мистецтва.

ukraine

english

Лічильник

Сьогодні 15

Тиждень 16

Місяць 476

Усього 20331